orotech

Orotech FLORENCE is een nieuw merk dat op de verschillende internationale markten wordt gedistribueerd.

De sieraden Orotech FLORENCE, volledig handgemaakt, bieden collecties die voortdurend wordt ververst, drie keer per jaar, zowel in het ontwerp van de objecten in het onderzoek en het gebruik van materialen, met stijlen die de steeds veranderende esthetische markt te anticiperen.

Het geheim van deze uitstekende kwaliteitsnormen is een effectieve synergie tussen de dertig jaar van gedegen ervaring en het vakmanschap van de oprichters en leiders, het gebruik van innovatieve machines en avant-garde (zoals laser en prototipatrici), de daarmee verband houdende knowhow en een jonge dynamische team “kunstenaars” van marketing en de taal van de mode.

Dit is strengere parameters in levering en een waaier van diensten aan de klant op tijd, gegarandeerd door een productieplanning en een volledig binnen het bedrijf zelf, in haar luchtige laboratoria en design centra gelegen in de buitenwijken van Florence.

De onophoudelijke zoektocht naar nieuwe oplossingen is dus bracht het merk om sieraden te maken, niet alleen in goud en zilver, maar ook in de materialen echt ongebruikelijk voor de traditionele sieraden zoals koolstof, keramiek en ebbenhout.

Met zo’n achtergrond is het niet verwonderlijk dat de sieraden Orotech FLORENCE nieuwe emoties lanceren. Onderzoek in het ontwerp, de materialen en de zorgvuldige aandacht voor detail te karakteriseren een product wat alleen gemaakt kan worden in Italië.