Jarrel

Het verhaal van Jarrèl begint in het jaar 1974, met de geboorte van Jarrèl’s eerste eigenaresse.Samen met haar moeder is zij begonnen met het importeren
van zilver uit Indonesië. Dit waren niet alleen zilveren sieraden, maar destijds ook bestek en andere artikelen zoals kandelaars.

Al snel kwam de vraag uit hun omgeving waarom ze zich beperkten tot zilver en geen goud importeerden. Dit bracht de dames op een idee en zo hebben zij de eerste stappen gezet op het gebied van gouden juwelen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het leveren van 14 karaat gouden juwelen en hebben lang gezocht naar de juiste leveranciers die konden leveren tegen zeer scherpe prijzen, maar vooral hebben zij gezocht naar de perfecte creool.

Dit heeft lang geduurd, maar uiteindelijk zijn zij hierin geslaagd en inmiddels is de Jarrèl-creool een fenomeen. De oogjes voor de creoolhangers heeft de dames ook menige kopzorgen bezorgd, maar in deze zoektocht zijn zij uiteindelijk ook geslaagd.

De boekjes die bij verschillende tijdschriften werden aangeboden aan de abonnees en de brochures die later naar de vaste klanten werden opgestuurd zijn altijd met zorg en aandacht samengesteld en menig klant heeft ze bewaard als naslagwerk.
In de jaren die volgden hebben de dames Jarrèl uitgebouwd tot wat het nu is, een bloeiend bedrijf met grote naamsbekendheid.

Deze naamsbekendheid zorgt ervoor dat Jarrèl nog steeds een graag geziene gast is in de geweldige glossy magazines die ons land rijk is.