Aller Spanninga

aller

Je trouwdag, geen dag in je leven die je zo tot in de puntjes plant en die je zo intensief beleeft. Logisch, want op deze dag kiezen jullie ten overstaan van al jullie dierbaren voor elkaar. Zo’n dag vier je op een manier die bij jullie past. Dat je net zoveel aandacht besteedt aan de keuze van je trouwringen vinden wij dan ook heel vanzelfsprekend! Op deze dag wens je elkaar immers het beste in het leven, een wens die je kracht bijzet met het uitwisselen van ringen.

Trouwringen die bij jullie en bij jullie leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn, die exclusief zijn en die met liefde gemaakt zijn. Trouwringen van Aller Spanninga!

Aller Spanninga heeft alles in huis om jullie wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om jullie liefde te bezegelen. Niet voor niets kunnen wij buigen op 150 jaar ervaring in “het gouden ambacht” en is ons atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste trouwringenatelier van Nederland. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. Onze liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in onze topproducten.